محصول نهایی تلاش همیشگی بشر برای بهبود شرایط زندگی در طول حیات چند هزار ساله‌ی او، شهر است. شهری که ورای کالبد خود، نشان از روح و معنایی دارد که نمایانگر اهداف و آرمان‌های سازندگان آن است، معنایی که بالاتر از بایدهای زیست، تبلوری است از هستی بی نهایت طلبِ بشر و تلاش او برای تجسم بخشیدن به ارزش های معنوی‌اش. چنین شهری اصالتی دارد که به آن هویت می بخشد و فارغ از دغدغه های زیست، زمینه ای می شود برای تعالی آدمی؛ شهری که به پشتوانه ی معنای نهفته در سازمان خود، با نیازهای ساکنینش همسو می شود. حیات هر شهر نیز بسته به توفیق آن در پاسخگویی به همین نیازهاست. از این رو، شهرِ فاقد معنا، شهری است بی روح که شهروندانش را در تحقق ابعاد مختلف حیات فردی و اجتماعی ناکام خواهد گذاشت. انسان امروز که وارث تمدن های پیشین است، باید با بهره گیری از دستاوردهای آنان و با توجه به نیازهای مادی و معنوی خود و با بهره گیری از فناوری های نوین و با رویکردی آینده نگر در ساخت شهرها، فراتر از طراحی بناها و شبکه ی رفت و آمد، به آفریدن فضاهایی بیندیشد که متضمن نائل آمدن او به مقام انسان کامل باشد.

به مدد تجربیات گذشته خود، با بهره گیری از تجربیات حال با نگاهی آینده نگرانه و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب بهشت زمینی خود را که آرمانشهر ماست بسازیم. آرمانشهر ما، شهر اسلامی ـ ایرانی است؛ شهری به جای مانده از تمدنی باشکوه که روحی از تعالیم والای اسلامی در آن جریان دارد؛ زمینه ای که انسان کامل در آن متولد شده، رشد  می‌یابد و به اصل خویش باز می گردد.

کنفرانس توسعه بهبهان، چالش‌ها، فرصت ها و راهکارها در بیانیه گام دوم انقلاب در راستای منویات و رهنمود های رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای در مورد بیانیه گام دوم انقلاب، تلاش در راستای اجرایی سازی این بیانیه در حوزه اشتغال، فرهنگ، توسعه شهری و عمران و ارتقای هویت اسلامی در این حوزه را داشته و با عنایت به اهمیت موضوع در راستای ارتقای کیفیت و رفع معضلات حوزه‌های مرتبط با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب طراحی و برگزار خواهد گردید. امید است این کنفرانس به عنوان گامی علمی و موثر در تحقق اهداف فوق و زمینه ساز ارتقای دانش حوزه های مرتبط با محورهای تعریف شده بوده و نتایج علمی حاصله از آن بتواند در پیشبرد طرح های علمی و فرهنگی کشور موثر باشد.